
По технології виробництва Оолонг з женьшенем ферментується не повністю, а лише краї і невелика частина поверхні листа. Потім чайне листя скручують. Далі його покривають попередньо висушеним і подрібненим на порошок коренем женьшеню з солодкою. Таке покриття листа зовні нагадує гранули темно зеленого кольору.
Отже в чому ж перлина даного чаю? Під час заварювання Оолонг з женьшенем дає насичений бірюзовий колір, але особливість криється в смаку! Заварений чай має незвичайний і дуже гармонійний смак з насиченим квітковим ароматом і солодким смаком. Після смак у нього тривалий, навіть через кілька годин після чаювання буде присутній стійкий після смак.
Пити такий напій краще не на голодний шлунок. Настоювати не більше чим по 15 секунд в заварнику,адже за тривалого настою з'явився б сильний кислий смак,який викликатиме нудоту,буває,що навіть підвищуються тиск і з'являється безсоння.
Заварювати Оолонг з женьшенем потрібно окропом не більше 90 градусів з розрахунку 5 грам на 200 мл, першу воду ОБОВ"ЯЗКОВО злити. Якщо вода буде вищою за 90 градусів, то є велика ймовірність, що чай втратить свої корисні властивості і смак.
Високоякісний женьшеневий у-лун можно заварювати до 8 разів. При кожному заварюванні Ви зможете відчути повний букет смакових нот і відтінків.
Більше товарів ви завжди можете знайти в нашому магазині travy-sedniv.com.ua
Доставка
Замовлені в нашому магазині трави, чаї, збори та інші товари ви можете отримати поштою за допомогою служб доставки Нова Пошта, Укрпошта. Доставка всіх товарів здійснюється в Київ, Харків, Дніпро та інші міста України.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
- Ціна: 70 ₴