Особливий крупнолистовий китайський чорний чай Пу-Ер з додаванням бутонів троянди та цедри мандарину. При заварюванні отримуємо янтарний настій з яскравим смаком троянди та цитрусовим ароматом.
Будь-який розсипний Шу Пу-Ер потрібно заварювати окропом. І обов'язково промивати Шу Пу-Ери перед заварюванням. Для цього в попередньо добре прогрітий заварник (він повинен бути на дотик гарячим!) насипаємо чай, заливаємо невеликою кількістю окропу, перемішуємо секунд 10-20, і зливаємо воду, проціджуючи чай через сито. Це важливо. Ви побачите на власні очі, якою каламутною буде вода. Це пил, який, по-перше, нам не потрібний, а по-друге, псує смак і аромат чаю. Дотримуючись цього простого правила, ви отримаєте смачний і корисний напій.
Користь для здоров'я від вживання чаю з трояндою:він багатий на антиоксиданти, які допомагають захистити організм від вільних радикалів і знизити запалення. Цей чай також сприяє покращенню травлення, зниженню рівня холестерину та підтримці здорової мікрофлори в кишківнику.
- Ціна: 70 ₴