
Духмяний перець називають рослиною, яка поєднує в собі чотири пряності. Плоду притаманний сильний приємний аромат, що поєднує в собі букет смаків гвоздики, кориці, мускатного горіха і чорного перцю.
Використання в кулінарії запашного перцю вкрай широке. Рецепти з цією приправою займають лідируюче місце, адже його додають в суп і юшку, другі страви, м’ясні та овочеві рецепти, рибу, соуси і маринади.
Ямайський перець є обов’язковим компонентом сумішей для ковбас, сардельок, сосисок, сальтисону і паштетів.
Використовують його також при виготовленні пудингів, пряників, печива, кексів і навіть ячмінного вина
Особливістю цього виду ароматичної добавки є те, що йому потрібен час, щоб подарувати страві всі свої запахи, корисні речовини, саме тому додають горошини перцю або з самого початку страви, і за півгодини до його готовності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Саме Те |
Вага | 30 г |
- Ціна: 55 ₴