Опис
Інформація для замовлення
Лавровий лист - універсальна пряність, він містить ефірну олію, а також оцтову, валеріанову і деякі інші кислоти, що пояснює його приємний пряний аромат і гіркуватий смак. Лавровий лист дуже широко застосовується як в кулінарії, так і в консервуванні.
Лавровий лист потрібно додавати в їжу в помірній кількості, інакше їх гіркота може зіпсувати смак страви або маринованих продуктів. У супи лавровий лист зазвичай додають за 15-20 хвилин до готовності. У скляні банки з маринадом додають не більш 1-2 листочків . Традиційно лавровим листом приправляють тушковані блюда, наваристі супи, огірки, гриби , різні овочі. Його також використовують при засолюванні сала, маринуванні риби, ароматизації оцту, для приготування розсолів , пудингів і страв з дичини ; він ідеально доповнює овочеві супи , картоплю, соуси.- Ціна: 21 ₴