
Чорний перець горошок – висушені недостиглі плоди ліани у вигляді невеликих горошин чорного кольору з приємним ароматом та гострим пряним смаком. Чорний перець горошок – доступна і поширена спеція, для отримання якої використовують недостиглі червонуваті плоди рослини, які ошпарюють окропом і потім сушать на сонці.
Перець використовується для супів, підливок, соусів, овочевих салатів, маринадів, при приготуванні всіх видів м'яса, включаючи дичину, савойської капусти, квасолі, гороху, сочевиці, квашеної капусти, гуляшу, яєць, сирів, томатів, риби, консервованих овочів кількості інших страв, які готуються у нашій кухні. Без чорного перцю не обходиться домашній забій свині, виготовлення ковбас та цілий ряд виробів з м'яса.
- Ціна: 47 ₴