"Глінтвейн" походить від німецького слова Glühwein, що означає палаюче вино. Ми підібрали класичний склад прянощів для глінтвейну:
Апельсин,
Кардамон,
Гвоздика,
Духмяний перець,
Імбир,
Бодян.
Набір розрахований на 1 пляшку вина.
Для приготування класичного глінтвейну використовується червоне сухе вино. Якщо ви любите більш солодкий смак, рекомендуємо використовувати напівсухе. Також за бажанням додають цукор або мед.
Поставте вино на повільний вогонь, додайте набір "Для глінтвейну".
Не рекомендуємо доводити до кипіння, оптимальна температура готовності 60 °C, після нагріву напій настоювати 15-20 хв.
Бажаємо теплих, тихих вечорів!
- Ціна: 45 ₴