
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Корінь куркуми шматочками.
Користь куркуми зумовлена тим, що в її склад входять наступні речовини:
Куркумін – основний компонент кореня рослини. Саме ця речовина надає прянощі характерний жовтувато-оранжевий колір. Куркумін має протизапальну дію і є сильним антиоксидантом. За останні вісім років інтерес наукової спільноти до цієї речовини різко зріс, оскільки воно демонструє велику ефективність в лікуванні раку.
Куркумор – інший активний компонент, що входить до складу екзотичної прянощі. Будучи потужним антиоксидантом, ця речовина пригнічує ріст злоякісних новоутворень шкіри, в тому числі меланоми.
Тумерон – речовина, що володіє великим потенціалом. Цілком ймовірно, що в найближчому майбутньому його використовуватимуть як повноцінний лікарський препарат проти хвороби Альцгеймера, оскільки його ефективність при цьому захворюванні дуже висока.
Цинеол – просте органічне з’єднання, наявне в складі як куркуми, так і багатьох ефірних масел. Його давно застосовують в якості муколітичного (відхаркувальний) кошти. Куркума дуже багата й іншими активними компонентами. Вітаміни B1, B2 і B3 позитивно впливають на нервову систему. Вітамін K нормалізує згортання здатність крові, а вітамін C зміцнює стінки капілярів. Кальцій і фосфор,залізо і йод. Також вважається, що куркума збільшує нейротрофічний фактор мозку, або BDNF. Багато неврологічних розладів пов'язані з низьким рівнем BDNF. Особливо це стосується людей із клінічною депресією. Ідеальна кількість куркуми для регулярного вживання в їжу становить близько 200 мг, як рекомендує ВООЗ Однак у куркумі є одна особливість: її активні компоненти погано засвоюються організмом. Тут допоможе чорний перець. Його основна активна речовина, піперин здатен підвищувати біодоступність куркуміну аж на 2000%. Це означає, що організм засвоює куркуму значно краще, коли вона вживається разом із чорним перцем.
Користь куркуми зумовлена тим, що в її склад входять наступні речовини:
Куркумін – основний компонент кореня рослини. Саме ця речовина надає прянощі характерний жовтувато-оранжевий колір. Куркумін має протизапальну дію і є сильним антиоксидантом. За останні вісім років інтерес наукової спільноти до цієї речовини різко зріс, оскільки воно демонструє велику ефективність в лікуванні раку.
Куркумор – інший активний компонент, що входить до складу екзотичної прянощі. Будучи потужним антиоксидантом, ця речовина пригнічує ріст злоякісних новоутворень шкіри, в тому числі меланоми.
Тумерон – речовина, що володіє великим потенціалом. Цілком ймовірно, що в найближчому майбутньому його використовуватимуть як повноцінний лікарський препарат проти хвороби Альцгеймера, оскільки його ефективність при цьому захворюванні дуже висока.
Цинеол – просте органічне з’єднання, наявне в складі як куркуми, так і багатьох ефірних масел. Його давно застосовують в якості муколітичного (відхаркувальний) кошти. Куркума дуже багата й іншими активними компонентами. Вітаміни B1, B2 і B3 позитивно впливають на нервову систему. Вітамін K нормалізує згортання здатність крові, а вітамін C зміцнює стінки капілярів. Кальцій і фосфор,залізо і йод. Також вважається, що куркума збільшує нейротрофічний фактор мозку, або BDNF. Багато неврологічних розладів пов'язані з низьким рівнем BDNF. Особливо це стосується людей із клінічною депресією. Ідеальна кількість куркуми для регулярного вживання в їжу становить близько 200 мг, як рекомендує ВООЗ Однак у куркумі є одна особливість: її активні компоненти погано засвоюються організмом. Тут допоможе чорний перець. Його основна активна речовина, піперин здатен підвищувати біодоступність куркуміну аж на 2000%. Це означає, що організм засвоює куркуму значно краще, коли вона вживається разом із чорним перцем.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
- Ціна: 65 ₴